Toimitilat

Näköisesi tilat

Energiatehokkuus huippuluokkaa

Toimitiloja luonnon lähellä – sijainnista ja huipputeknologiasta tinkimättä

Upea Estradi tuo yrityksesi näköalapaikalle Kehä I:n ja Hämeenlinnan väylän varteen, josta on nopeat yhteydet kaikkiin ilmansuuntiin pääkaupunkiseudulla.

Työtiloissa on käytössä moderni talotekniikkajärjestelmä, jossa lämmitys ja jäähdytys hoituvat säteilytekniikkaan perustuvalla paneelilla. Energiatehokkuuden lisäksi järjestelmä takaa tilojen käyttäjille miellyttävän sisäilmaston vähentämällä jäähdytetyissä rakennuksissa koettuja veto-ongelmia. Toimistotalon katolla on aurinkosähköpaneelit, jotka tuottavat kiinteistöön energiaa. Aurinkopaneelien lisäksi kattopinnoilla on käytetty aurinkosäteilyä heijastavaa kermiä.

Tekniikaltaan ja energiatehokkuudeltaan huippumodernille toimistotalolle on myönnetty LEED® Platina -tason sertifikaatti.

Modernit toimitilat

Estradi tarjoaa yrityksellesi valoisat toimitilat avarin näkymin. Tilat ovat muunneltavissa tarpeidesi mukaan joko avotilaksi, huonetoimistoksi tai näiden yhdistelmäksi. Kiinteistön moderni talotekniikkajärjestelmä takaa käyttäjille miellyttävän sisäilmaston, ja LEED Platina -ympäristösertifikaatti on viesti huipputason energiatehokkuudesta.

4. kerros,
toimitila 498 m2

Estradin neljännessä kerroksessa sijaitsevat työtilat ovat viihtyisät ja valoisat. Työskentelytiloista katselet hienoja ja rauhoittavia Keskuspuiston luontomaisemia ja seuraat Kehä I:n jatkuvaa liikennettä. Työpisteitä Työpisteitä on 38:lle.

5. kerros,
toimitila 713 m2

Estradin viidennessä kerroksessa sijaitsevat työtilat ovat viihtyisät ja valoisat. Työskentelytiloista katselet hienoja ja rauhoittavia Keskuspuiston luontomaisemia ja seuraat Kehä I:n jatkuvaa liikennettä. Työpisteitä Työpisteitä on 46:lle.

6. kerros,
toimitila 377 m2

Estradin ylimmän kerroksen toimitilat tarjoavat toiminnallesi tyylikkäät puitteet. Tilat ovat valoisat ja näkymät upeat. Täältä seuraat jatkuvaa liikennettä Kehä I:llä ja nautit Keskuspuiston luontomaisemista. Työpisteitä on 30:lle.